Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P89a24v48e58l 29B38a28c77í60k

28. 1. 2013 16:34

Je v podstatě zajímavá apatyčnost ke lžím kterými do vlády prolhal Karla Kalousek. To si nikdo nevzpomene na to jak Kalousek machroval jaký je borec, že k záchraně rozpočtu stačí reformy a daně, že se zvyšovat nebudou. A reformy nikde a daně rok co rok ve výtahu.;-D

6 2
možnosti
TH

Asi jsem zla, ale.......

Pokud je tady duchodce a ma duchod, tak to uz povazuji za pozitivni, jelikoz budouci generace si o pravidelnem duchodu mute nechat zdat. Pokud clovek s pravidelnym duchodem ma jeste zamestnani, tak ma docela prominentni postaveni. Mnoho lidi by si pralo mit zamestnani a jeste k tomu pobirat castku ve vysi duchodu,.  

Citat:

"Kdy důchodce musí platit daň z příjmů ?

Na prostá většina důchodců žijících v České republice daň z příjmů platit nemusí. 

Daň bude platit za  předpokladů, že jeho výše pobíraného důchodu je větší než 288 000 Kč za rok, což je 24 000 Kč za měsíc.  Má-li však důchod vyšší pak platí daň z příjmů z částek,  které převyšují 288 000 Kč za rok." Nebo je to jinak?

2 3
možnosti
IH

A hádejte proč si budoucí generace může o důchodu nechat jenom zdát....? A na co se tedy střádá povinné soc. pojištění???

1 0
možnosti
Foto

šetří se pořád málo a ta daň se jen po 4 letech vrátila. Mně osobně vadí, že když vláda šetří a vytýkám ji, že ještě málo, tak nezačíná u sebe. Působilo by to úplně jinak, kdyby řekli jdeme se svým platem na půl a státním zaměstnancům ho snižujeme o 20 %, DPH jde na 25 % a důchody snižujeme o 10 %, penzijní pojištění zvyšujeme o 3% a zdravotní o 5%. Životní úroveň by sice spadla, ale nikdo by hlady neumřel ale hlavně státní rozpočet by byl vyrovnán.

1 0
možnosti
OK

Pokud Miloš Zeman lhal, urážel a mlžil, nevadilo to. Pokud KS podle svého nejlepšího svědomí schvaluje kroky, které se občas třeba nelíbí ani mně, to je morálně nepřijatelné.

Přijde mi to jako pojetí spravedlnosti, kdy dav volá, aby ti u koryta byli potrestáni, protože jsou to zloději, a na místo nich dosazeni ti, kteří nabízejí plná korýtka davu.

4 5
možnosti
JN

a ty veletoče, co předvedl před pár dny v souvislosti s mnestií  hlaasováním o důvěře vládě, jíž je místopředsedou, to je opravdu ukázkový prdomluvný křesťan.

7 1
možnosti

Mladý pane,

velmi dobra analýza, která potvrzuje oprávněnost zvolení Miloše Zemana!

Karma!R^!![>-]!!

10 3
možnosti
JP

J91o41h85n 60P35e33t86r56e94s

28. 1. 2013 15:45

Zajímalo by mne,co si představujete pod pojmem morální hodnoty...Vy i autor.8-oSnad ne páně Zemanovy fabulace,lži a podpásovky.:-/

3 5
možnosti
PV

R^ Pěkně sepsáno. Pracuji s těmito staříky a nevěřil byste, jak zpozorněli, když pan Karel vytáhl ty dekrety. A co říkal o Benešovi, to už ani nechci komentovat.

8 2
možnosti
OK

O Benešovi řekl, že by skončil v Haagu. Což je jistě pravda. Co o něm neřekl byl fakt, že již v roce 1943 jednal v Moskvě o převzetí moci komunisty (viz např. Pavel Tigrid).

4 2
možnosti
MJ

jestli mohu posoudit morálku mezi Milošem a Karlem, tak mám trvalý problém v jedné věci a to když řeknou Karel Schwarzenberg okamžitě mi naskakuje synonymum Miroslav Kalousek a zde jak je všeobecně známo je s morálkou útrum. Pak není co řešit.

5 0
možnosti
Foto

Já jen malou poznámku. Mnozí důchodci, a mezi nimi i já, pracují nejen proto, že by s důchodem nevyšli, ale třeba proto, že je to baví.

2 2
možnosti
JN

Ale víte o tom, zda berete důchod?

3 1
možnosti
LT

Promiňte, ale žádám Vás, abyste nezaměňoval osobní postoje s morálkou. Jestliže na jedné straně chápu Vaši argumentaci z hlediska osobních postojů pana Schwarzenberga jako nepřijatelných pro Vás (máte na to právo) nechápu již v nadpisu slova o morálních hodnotách. Evropská civilizace je postavená na křesťanských morálních hodnotách a jednou z nich je nelhat. Pan Zeman se touto morální hodnotou neřídí, což bylo v průběhu předvolební kampaně několikrát prokázáno a sám se za to omluvil (nicméně už sémě zasel). Morálně tedy v předvolebním souboji propadl. Navrhuji Vám tedy změnit název Vašeho příspěvku neboť z hlediska morálky mohl volit pana Zemana jen buď velmi zaslepený člověk nebo ten, pro nějž lhaní za účelem získání osobní výhody není morálním pokleskem.

11 11
možnosti
LT

Všem, kteří tu klikají na mínus děkuji. Je to důkaz o tom, kolika lidem chybí základní morální vlastnosti. A můžete se uklikat. Nebudeš lhát, krást, zabíjet atd. prostě jsou morální hodnoty ať klikáte jak chcete. Alespoň v Evropě.

6 5
možnosti
Foto

Že Zeman má nějaké morální hodnoty, tak to jsem doteď nevěděl.

6 6
možnosti
JN

Z toho si nic nedělejte, spousta lidí, ač se snažili, nenašli žádné morální kvality u pana Schwarzenberga

7 5
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1571x

Seznam rubrik