Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IF

Ne se vším zcela souhlasím, ale velice pěkný a rozumný rozbor R^

5 2
možnosti
MN

Souhlas. Pro mou 80-letou matku byl bodem zlomu věta KS že ani neví jestli bere důchod. Plivanec do tváře většiny důchodců. KS si to prohrál sám.

9 6
možnosti
LT

Víte, jsou lidé, kteří to nevědí. Pokud Vám to vadí, pak je to samozřejmě Vaše věc. Je jasné, že příjem pana Schwarzenberga z rodinného majetku jistě značně převyšuje potenciální důchod. Proto o tom možná ani neví. Kdyby se nakonec ukázalo, že žádný důchod nebere, byla by Vaše matka šťastnější? Měla by být neboť tím pádem zbýá více peněz na ostatní.

6 5
možnosti
Foto

Kdyby všichni vašeho věku přemýšleli, tak by byl v Česku ráj. R^karma

8 5
možnosti
LT

Souhlasím, s Vaším příspěvkem o tom, že kdyby všichni lidé přemýšleli, byl by tu možná ráj. Nicméně ještě k tomu dosažení ráje je nutné, aby Ti lidé vyznávali společné morální hodnoty a řídili se jimi. Samotné přemýšlení totiž vede k různým výsledkům. říkladem takového přemýšlení bez morálních hodnot byl plán na vyhlazení Českého národa nacisty. Je jasně vidět, že nad tím hodně přemýšleli, ale protože jejich morální hodnoty byly upadlé, výsledkem bylo něco, co v současné době hodnotíme jako strašlivý zločin.

1 3
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1571x

Seznam rubrik