Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Utíkám-li před válkou a chci si zachránit holý život, musí mně stačit jakýkoli bezpečný tábor, ze kterého si řádně požádám o azyl do té které země, kam budu chtít. M.j., to udělali mnozí křesťané a díky současným nelegálním " předbíhačům" stále čekají v jordánském nebo tureckém táboře.

Takové tábory už měly být dávno na jihu vytvořeny a to je nutno urychleně dohnat, získat čas na řádné azylové řízení s důkladnou prověrkou osob a nepustit nikoho bez projítí takovým zařízením. Současně přišedší zaměstnat výukou jazyka té země, kam chtějí směřovat.

Toto opatření ventilovat do celého světa; nepřímo to zmenší počet zájemců o bezpracné vyžírání bohatých států EU a rovněž se prověří jejich možnost pracovního zařazení (opět spojeno s výukou).

Nevím ovšem, jak by se dal pracovně zařadit ten, jenž udá svoji klasifikaci: jsem džihádista a umím zabíjet.

1 0
možnosti
JU

J17i70ř21í 22U51r45b64a86n

28. 1. 2016 14:31

Jsem přesvědčen, že cesta jak deportovat tyhle migranty existuje. Že se určitě najdou země, které za určitou úplatu budou ochotny na své území přijmout vyhoštěné i bez identity. Minimálně ty, kteří se zde prohřeší proti pravidlům slušného soužití. Bude to stát ty země, které si ty uprchlíky nabraly spoustu peněz i na vybudování základní infrastruktury pro příchozí, ale to už bude jejich problém.

Pak je další možnost, přesvědčit Dánsko, aby na to obětovalo kus Gronska. Tam je místa dost:)

0 0
možnosti
JC

Ať si s tím poradí ty státy, které je přijaly a nebránily jim ve vstupu.

Nás se to netýká. My jen musíme chránit své hranice, aby nevlezli i k nám.

My jsme schopni a připraveni přijímat Vietnamce, Číňany, Korejce, Ukrajince, Bělorusy a jiné lidi z Východu, s tím máme zkušenosti a to umíme a umíme je do naší společnosti začlenit. Černochy, Araby a nearabské muslimy integrovat neumíme a tak se musíme před nimi chránit.

2 0
možnosti
MR

Ale ona to dělá ale počítá v jiné perspektivě času, než je náš lidský, který je navíc omezen tím, že vnímá věci týden dozadu a týden dopředu a navíc jeho poznání je pořád nestabilní, vyvíjí se.Zde je potřeba přijmout tu skutečnost, že společnost-ti tedy i Evropa pracuje s jiným daleko větším časem a historickou komplexností.Než z ukecenou jednou či druhou generací, která navíc za týden nebude o tom mít ani páru a bude řešit další aspekty evoluce společnosti.

Zde je to položeno na zákonu interakce, jež ukazuje co je přežité konfliktní a kde jsou rozpory, jež navíc každá generace vnímá jinak.

Tím to je zde světový exodus jež nedělá nic jiného než "proveřuje vývoj hodnot, potřeba a myšlení společnosti a dělá to dobře, byť podle nás pomalu, ale o nás nejde my jsme zde jen chvilku ... .

Hlavní rys posledních 100 let a dnes je velmi výrazný je vstup žen do společenského života a postupná feminizace společnosti jež nabrala na obrátky v 90 letech kde vznikala doktrína pozitivní diskriminace, tak aby se zvětšilo zastoupení žen v různých společenských vrstvách a v politice. To má určité projevy a důsledky a my je dnes díky světovému exodu vnímáme a top negativně. Jiná je mentalita žen, jež se budou snažit chránit a pečovat, jiná můžu jež budou o své domovy bojovat ... . Uděljte si prosím průzkům jaké v které zemi je zastoupení žen v politice a uvidíte ... .

Tím to je pak potřeba tyto jiné přístupy žen a můžu pojmenovat a jaké mají důsledky ve světě kde vládne boj o své místo na slunci.

V Německu to vygradovalo do totality, společenské korektnosti a vlstní autocenzury, kde se stavidlo otevřelo v Kolíně nad Rýnem, kde onu autocenzuru provedl místní velitel policie a s ním i tisk ... .

Zde je ona velká mnohagenerační setrvačnost, tedy jiný životní cyklus společnosti, než náš krátkodobý jež vlastně chápe jen onu špičku pověstného ledovce.

Zkrátka má své pomalejší tempo a to i díky sociálního rozkladu společnosti za posledních 100 let, kde vítězí jednoduché potřeby a vnímání všeh

0 0
možnosti
MR

Zkrátka má své pomalejší tempo a to i díky sociálního rozkladu společnosti za posledních 100 let, kde vítězí jednoduché potřeby a vnímání všeho :-).

0 0
možnosti
JV

J96i29r93i 17V56r59a81b14e52c

28. 1. 2016 12:38

Evropa si s migranty musí poradit.

Presne tak ,a ne nechat to viset na par statech.

0 6
možnosti
Foto

Společnost rozpolcená není. Pouze 2% obyvatel schvalují usídlení migrantů.

12 0
možnosti
MR

A co uprchlíci ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1571x

Seznam rubrik