Diskuse

TOP 09. Proč?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

Ano, jsem oblbnutý a "hodil" jsem jim to tam.

0 0
možnosti
VH

V čem spočíval marasmus vládnutí TOP?

  Chápu marasmus vládnutí koalice - nejprve se slepencem VV, později ještě "slepencovatějším" LIDEM.  Chápu marasmus vládnutí emocemi ovládaného premiéra.  Jen nevím, proč TOPky.

0 0
možnosti
ZB

Asociální? Víte která vláda dávala nejvice financí do rozpočtu MPSV?Nečasova vláda, poprvé tato částka překročila 500 miliard, skoro polovinu rozpočtu.Co je na tom asociálního?

2 0
možnosti
VK

Jestli to nebylo tím , že za této vlády přišlo o práci mnoho lidí. Druhá varianta by mohla být , že Drábkovo ministerstvo mělo málo prostředků na nefunkční a předržené zakázky .;-)

2 1
možnosti
AT

Vy jste, autore, nepochopil více věcí. Předně, ti, co se chystají i dnes volit TOP09 určitě nejsou ti samí, co poukazovali na tzv. "nehoráznou politiku vládu". Smiřte se s tím, že existuje poměrně velká skupina lidí, kteří odmítají zjednodušený většinový pohled na vynucenou restriktivní politiku vlády a na belzebuba Kalouska, který se ve skutečnosti provinil hlavně svou drzostí a provokativními prohlášeními. A označit nějakou skupinu lidí termínem "oblbnutí" jen proto, že zrovna nesdílí váš názor je projevem přebujelého sebevědomí a egocentričnosti.

Skvělé PR?? Snad si nemyslíte, že na základě nějakého frázovitého předvolebního hesla někdo zvrátí své rozhodnutí volit nebo nevolit? Takhle to funguje snad jen na úplné primitivy. Ty hesla jenom připomínají už rozhodnutým příznivcům "Jsme tady." Jiný účinek než mnemotechnický nemají.

3 0
možnosti
VH

Souhlas - až na jednu drobnost: onen názor je 'projevem přebujelého sebevědomí a egocentričnosti', .... které plynou z hlouposti a neznalosti

0 0
možnosti
TL

Myslím, že se TOP podařilo něco, co jiným stranám ne. Úžasný marketing. Poučení z běžných reklam - prodá se jakýkoli šmejd, ale musí mít dobrou reklamu. Bez skurpulí nabízejí fasádu i když jsou morálně už zcela na dně. Chtě - nechtě, je to ale už na propagaci vidět - obsahově tam není ni a starý kníže se stává symbolem jejich tápání.

6 0
možnosti
JC

To je úžasný marketing: vše špatné, co vláda způsobila, se přičítá ODS, jako by TOP09 na tom neměla žádný podíl. Přitom to špatné, co lze minulé vládě přičítat, jsou zejména výsledky práce pánů Drábka, Hegera, Kalouska.

8 0
možnosti
JR

J89a64n 28R85á90ž

25. 10. 2013 20:51

Je chybou vedení ODS, že nezpozorovalo včas, že Kalous hraje politické šachy velmistrovsky a že ametérský šachista jakým je Nečas, má šachovnici opustit dřív, než se zesměšní. Mat,který Kalousek dal nejenom Nečasovi (myslím,že on ani nebyl primárním cílem),ale celé ODS,byl mistrovský tah. Výsledky těchto voleb to zřejmě potvrdí.

0 0
možnosti
Foto

Kalousek má své mouchy. Poslední dva roky se mi však zdálo, jako by mu už stačilo, co si "nahospodařil" a že se plně věnuje práci ministra financí. Letošní schodek 100 mld bude pro příští léta nepřekonatelná hranice.

4 1
možnosti
JK

J56a75r43d59a 58K81u44b19r

25. 10. 2013 10:50

Je fakt, že mě nejvíce rozesmál banner TOP09 s větou:"Zvyšování daní vede k menší konkurence schopnosti," nebo "Zabraňme zvyšování daní." Přitom to byl ministr ze strany TOP09, který za poslední roky zvedal daně.

6 0
možnosti
MP

ano zvyšoval daně nepřímé přímé naopak snižoval

1 2
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1571x

Seznam rubrik