Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

asi je jasné, že volba KSČM je dost zajímavou variantou R^

0 1
možnosti
LS

Hmmm, snažíte se usilovně, to se musí nechat. Ale nepřipadá Vám znepokojující, že na ty Vaše výšplechty už nikdo nereaguje?

1 0
možnosti
PV

R^ Fakt docela pěkně jste to shrnul. Jen si nemyslím, že by se komanči drali do vlády. To ani omylem, opozice jim vyhovuje. Navíc, po těch mafiánech Kalouskovi a Nečasovi, to nebude až tak jednoduché tuhle zem někam směrovat. ČSSD sice asi vyhraje, ale tahle varianta je děsivá. absolutně nemají lídra, charismatickou osobnost, vize nula... Takže jsme zase v patové situaci. A teď už tedy zbývá jen dodat - systém je špatný. Ale co s tím???

0 1
možnosti
Foto

Upřímně, pane kolego, byl pro mě výběr mezi punkujícím antikomunistickým starým strejdou a lhoucím komunistickým starým strejdou, bezvýchodným dilematem a dobré řešení nešlo najít. Ale ono nešlo najít ani v prvním kole, kde byl výběr větší.

A to vůbec nemluvím o faktu, že včera, více, jak po půl roce po té volbě, získal Senát výsledek nezávislé analýzy specializované firmy, že všichni kandidáti lhali, chybně vykazovali účetnictví a podváděli.

Kristova noho: vždyť jsem to jako naprostý právní amatér psal v sérii článků někdy v lednu 2013! 

Dnes Senát zaplatil za odbornou expertizu milióny korun a co? Odborná expertiza dopadla úplně stejně jako moje, založená na prostém studiu volebního zákona a nálezu  jeho flagrantního porušování. A co dál? Udělá Senát něco?  No neudělá! Stálo to milióny a já ten rozbor posílal v lednu t. r. předsedkyni Parlamentu, i předsedovi Senátu úplně zdarma. A jedno velké nic. Ani jednoduchoučké: „děkuji ti ty vole“.

1 0
možnosti
JH

J65a87n 18H55l19e77d29í17k

9. 10. 2013 15:02

většina čs voličů bude volit KSČSSD s výhledem na celoživotní zajištění nějakého zaměstnání, stálého nízkého platu, zajištění bezplatného aspirinu, nulové platby u lékaře a možnosti si našetřit za dobu hospitalizace, neplacením pobytu ve špitále.  Žádný důl se nebude zavírat, ikdyby tam už moc uhlí nebylo, hlavní je přece udržet zaměstnanost, ikdyby všichni policajti a hasiči měli brát polovičku žoldu. Vítězné partaje zřejmě založí opět prověřenou léty -- Národní frontu pokrokových stran, na čele se slavnou bojovnicí za práva nenáročného lidu--- komunistickou stranou, opřenou o revoluční Putinovo Rusko

2 0
možnosti
ZK

Z39d93e38n25a 45K22o41č36í

9. 10. 2013 15:18

Ono to už začalo. Už je dohoda o zvýšení platů policistů, jsou objednána nová auta pro ně. Přidávat se bude učitelům, hasičům, zdravotníkům .....Připravují se v tichosti nové státní výdaje, aniž bychom věděli, kde se na to vše vezme.

Kde jsou zdroje - to tušíme všichni - nejčastěji v úvěrech a dalším zadlužování.

( a Putinovo Rusko s tím vším nemá vůbec co dělat - to bych do našich úvah raději vůbec netahal a nevymlouval se na ně ).!!

2 0
možnosti
MN

vitezstvi to nebude, ale budou mit dostatek hlasu, dokonce si troufam tvrdit ze procentuelne vice nez ukazuji pruzkumy, ostatne ty jsou vetsinou cinknute a maji ovlivnovat volebni ucast a smerovani... ale jako viteze stale vidim CSSD - jen si myslim, ze budou muset, pokud budou chtit vladnout, pribrat i komunisty a proste svoje Bohuminske usneseni, ktere je ostatne uz stejne prezite, zrusit. Protoze je naprostym nesmyslem se distancovat od levicove strany ktera ma hodne podobny program. Treti bude Babisovo ANO - coz je docela gol, nebot spousta jeho volicu si neuvedomuje, ze v osobe pana Babise voli v podstate druheho Bartu s VVcky - Babis nezna z politiky nic, zato byznys je pro nej ono bojiste kterym dost vitezne prochazi - kdyz si k tomu prida i politicke kolbiste kterym bude moci mnoho veci ovlivnovat, pak bude tim nejvlivnejsim clovekem a obchodnikem v teto zemi, zel spolecnost na tom nic nevydela, ba naopak.

0 0
možnosti
Foto

Bohumínské usnesení není přežité. Jen je tolikrát porušené (i v rámci pravidel strany, která si je ustanovila) že ztratilo smysl.

Pravidlo, které je ustanoveno, a nikdo je nedodržuje, nelze brát jako pravidlo.

1 0
možnosti
Foto

Možná máte pravdu, možná jsou lidé opravdu tak hloupí, že začnou zase věřit komunistům, nebo fašistům, co je ale jasné je to, že  komunisté se bojí výhry jako čert kříže, protože dobře vědí, že jejich metody současnou prohlubující se ekonomickou a mravní bídu nedokážou vyřešit ale  jen o něco víc prohloubit.

1 0
možnosti
MN

nebudu s vami souhlasit, nikdo totiz nejsme vestcem, takze rici, ze by prohloubili ekonomickou a mravni bidu spolecnosti nelze brat za fakt, ale pouze za domnenku. To, ze by jim vyhovovalo podilet se na vladnuti alespon casti sveho programu je asi nejpravdepodobnejsi. Ono totiz po tech poslednich vladach prebirat zem  nebude pro nikoho zadne terno - ani pro socialisty, ani pro nikoho jineho. Jen dluh ktery tak horentne narostl, podtrzena ekonomika nesmyslnymi usporami, mravni balast ktery tady je ... jak rikam zadna vyhra to nebude, jen spousta prace a snazeni!

0 0
možnosti
Foto

Budou tak jako.,,Své"mají jisté, tak proč do vlády?Spojit se s nimi KVŮLI POSTŮM by dokázal akorát tak bujný Schemik a jeho věrný kníže Chrnimír a to by asi neprošlo,že ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1571x

Seznam rubrik